Krivollak – 13 maj 2022

Zëvendësdrejtoresha e Agjencisë së Zbulimit në Ditën e Mysafirëve të Lartë në Krivollak në stërvitjen SWIFT RESPONSE 22


Zëvendësdrejtoresha e Agjencisë së Zbulimit në Ditën e Mysafirëve të Lartë në Krivollak në stërvitjen SWIFT RESPONSE 22

Aleksandra Bakrevska Dodovska, zëvendësdrejtoresha e Agjencisë së Zbulimit, sot ishte mysafire në poligonin ushtarak „Krivollak“ në Ditën e Mysafirë të Lartë, të organizuar nga Ministria e Mbrojtjes së Republikës së Maqedonisë së Veriut në kuadër të stërvitjes shumëkombëshe „Swift Response 22“, ku u prezantuan operacionet ajrore amfibe të përcjellura me kërcime me parashutë, aktivitete me helikopterë dhe tokësore nga anëtarët e ushtrive të Shteteve të Bashkuara, Mbretërisë së Bashkuar, Francës, Italisë, Spanjës, Malit të Zi, Greqisë, Shqipërisë dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut. .