Shkup, 7 maj 2021

Drejtori i AZ dekorohet me pllaketë nga Ministria e Punëve të Brendshme


Me rastin e shënimit të 7 majit – Ditës së Policisë së Maqedonisë, drejtori i Agjencisë, Erolld Musliu, u dekorua me pllaketë për bashkëpunim të suksesshëm dhe mbështetje të vazhdueshme.