Shkup, 1 korrik 2023

Takimi i drejtorit të AZ-së me komandantin e KFOR-it


Më 01.07.2023, drejtori i Agjencisë së Zbulimit Erold Musliu, u takua me komandantin e KFOR-it, gjeneralmajor Angelo Michele Ristuccia.

Në takim ata diskutuan situatën aktuale të sigurisë në rajon dhe theksuan rolin e KFORI-it si garantuesi kryesor i paqes dhe stabilitetit në Kosovë.

Në lidhje me zhvillimin e fundit në planin e sigurisë u theksua nevoja për shkëmbimin në kohë të informatave në përballjen me sfidat e sigurisë në rajon.