Presidenti I Republikës së Maqedonisë së Veriut në vizitë në Agjencinë e Zbulimit

Shkup – 29 Mars, 2024

Me rastin e 29-vjetorit të themelimit të Agjencisë së Zbulimit, Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot realizoi vizitë protokolare në Agjenci. ...

Studentë-kadetë të Akademisë Ushtarake në vizitë edukative në Agjencinë e Zbulimit

Shkup – 05 Mars, 2024

Më 5 mars, Agjencia e Zbulimit mundësoi vizitë edukative për njëzet student-kadetë të Akademisë Ushtarake "Gjeneral Mihailo Apostolski" - Shkup...

Agjencia e Zbulimit demanton deklaratat e pavërteta nga ana e nënkryetarit të VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikolloski, në tribunën para Konventës së VMRO-DPMNE-së

Shkup – 04 Mars, 2024

Agjencia e Zbulimit demanton me ashpërsi akuzat e deklaruara të nënkryetarit të VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikolloski...

Reagimi i drejtorit të Agjencisë së zbulimit në lidhje me konferencën për shtyp të Dragan Kovaçki

Shkup – 20 Janar, 2024

I hedh poshtë me ashpërsi pretendimet e paraqitura në konferencën për shtyp të mbajtur më 20.01.2024, në të cilën deputeti i VMRO-DPMNE-së ...

Studentët nga Instituti për Siguri, Mbrojtje dhe Paqe në vizitë në Agjencinë e Zbulimit

Shkup - 22 Dhjetor, 2023

Më 22 Dhjetor 2023, 50 studentë të Institutit për Siguri,Mbrojtje dhe Paqe në Fakultetin Filozofik të Universitetit Kirili dhe Metodi vizituan Agjencinë e Zbulimit. Vizita u realizua në kuadër të projektit ...

Zëvendësdrejtoresha e AZ-ës në Konferencën për rolin mbykqyrës të Avokatit të Popullit

Shkup - 8 Nëntor 2023

Мë 8 Nëntor 2023, zëvendësdrejtoresha e Agjencisë së Zbulimit, Aleksandra Bakrevska-Dodovska, mori pjesë në “Konferencën për rolin mbykqyrës të Avokatit të Popullit mbi zbulimin dhe sigurinë”, ...

Komisioni për mbikëqyrjen e punës së Agjencisë së sigurisë kombëtare dhe Agjencisë së zbulimit në Agjencinë e zbulimit

Shkup – 26 Korrik, 2023

Sot, më 26 korrik 2023, Komisioni për Mbikëqyrjen e punës së Agjencisë së Sigurisë Kombëtare dhe Agjencisë së Zbulimit ...

Takimi i drejtorit të AZ-së me komandantin e KFOR-it

Shkup – 1 Korrik, 2023

Më 01.07.2023, drejtori i Agjencisë së Zbulimit Erold Musliu, u takua me komandantin e KFOR-it, gjeneralmajor Angelo Michele Ristuccia. ...

Drejtori Musliu – panelist i Konferencës „Ndërtimi i rezistencës sociale ndaj efekteve të dëmshme të dezinformimit në Republikën e Maqedonisë së Veriut“

Shkup – 20 Qershor, 2023

Më 20 qershor 2023, drejtori i Agjencisë së Zbulimit mori pjesë në Konferencën „Ndërtimi i rezistencë sociale ndaj efekteve të dëmshme të dezinformimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut“, ...

Presidenti Pendarovski në vizitë pune në Agjencinë e Zbulimit

Shkup - 29 Mars 2023

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot realizoi vizitë pune në Agjencinë e Zbulimit ...

Vizita e studentëve në kuadër të projektit Dita në AZ

Shkup, 16 Mars, 2023

Studentët nga Fakulteti i Sigurisë – Shkup (në 14.03.2023) dhe nga Fakulteti i Detektivëve dhe Sigurisë në AUE-FON ( në 16.03.2023) ...

Drejtori i AZ-së në mesin e studentëve të Fakultetit filozofik

Shkup- 15 dhjetor, 2022

Me ftesë nga Instituti për Siguri, Mbrojtje dhe Paqe pranë Fakultetit Filozofik në Shkup ...

Takim i drejtorit të AZ-së me komandantin e KFOR-it

Shkup- 1 dhjetor, 2022

Me datë 01.12.2022, Drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu ...

Reagimi i AZ-së lidhur me deklaratën e Avokatit të Popullit Naser Ziberi

Shkup- 04 nëntor 2022

Ju informojmë se Agjencia e Zbulimit rregullisht e informon Avokatin e Popullit për të gjitha kërkesat ...

Drejtori i Agjencisë së Zbulimit për emisionin 360 gradë lidhur me temat aktuale të sigurisë

Shkup- 21 tetor 2022

Po ndiqni “360 Gradë”. A ka një kërcënim për sigurinë nacionale dhe deri ku është reforma në sektorin e sigurisë-zbulimit ? ...

Intervista e drejtorit të AZ-së me temë sulmet kibernetike për portalin Almakos

Shkup- 12 tetor 2022

A mund të mbrohet Maqedonia e Veriut nga sulmet kibernetike? ...

Në ftesë të DCAF-it, zëvendësdrejtoresha e Agjencisë së zbulimit mori pjesë në eventin me temë Inteligjenca dhe barazia gjinore

Varshavë, 27 shtator 2022

Më 27 shtator 2022, zëvendës drejtoresha e Agjencisë së Zbulimit, znj. Aleksandra Bakrevska- Dodovska mori pjesë në një event ...

U nënshkrua Memorandumi për bashkëpunim dhe koordinim për zbatimin efikas dhe efektiv të Ligjit për masat restriktive

Shkup- 05 shtator 2022

Më 05.09.2022, drejtori i Agjencisë së zbulimit, Erolld Musliu, në emër të Agjencisë së zbulimit...

Drejtori i Agjencisë së zbulimit, Erolld Musliu, me ekipin drejtues realizoi takim me drejtorin e Qendrës Evropiane për Studime të Sigurisë “George C. Marshall”

Shkup- 31 gusht 2022

Me 31.08.2022, drejtori i Agjencisë së zbulimit, Erolld Musliu, me ekipin e tij drejtues realizoi takim me drejtorin e Qendrës Evropiane për Studime të Sigurisë “George C. Marshall”, Barre Seguin. ...

AZ në sesion edukativo-debatues me Eurothink

Shkup- 6 korrik 2022

Zëvendës drejtoresha e Agjencisë së Zbulimit, Aleksandra Bakrevska Dodovska realizoi sesion edukativo-debatues në EUROTALK, organizuar nga Eurothink- Qendrës për strategji evropiane...

Ceremonia e dekorimit të Agjencisë së Zbulimit me mirënjohje për bashkëpunim nga ana e Shërbimit Informativ Ushtarak

Shkup - 23 maj 2022

Zëvendësdrejtoresha e Agjencisë së Zbulimit, Aleksandra Bakrevska Dodovska, mori pjesë në kremtimin e Ditës së Shërbimit Ushtarak të Sigurisë dhe Inteligjencës...

Zëvendësdrejtoresha e Agjencisë së Zbulimit në Ditën e Mysafirëve të Lartë në Krivollak në stërvitjen SWIFT RESPONSE 22

Krivollak – 13 maj 2022

Aleksandra Bakrevska Dodovska, zëvendësdrejtoresha e Agjencisë së Zbulimit, sot ishte mysafire në poligonin ushtarak „Krivollak“ ...

Ministria e Punëve të Brendshme shpërblenë Agjencinë e Zbulimit me pllaketë për përkushtim të veçantë, profesionalizëm dhe realizim të suksesshëm të qëllimeve në interes të përbashkët

Dellçevë - 7 maj 2022

Zëvendësdrejtoresha e Agjencisë së Zbulimit, Aleksandra Bakrevska Dodovska, sot mori pjesë në manifestimin qendror, në organizim të Ministrisë së Punëve të Brendshme...

Agjencia e Zbulimit në Ditën e Mysafirëve të Lartë në stërvitjen „Blesok 22“-Krivollak

Krivollak – 11 Prill 2022

Sot në poligonin ushtarak „Krivollak“, zëvendësdrejtoresha e Agjencisë së Zbulimit, Aleksandra Bakrevska Dodovska, ishte pjesë e mysafirëve të lartë në demonstrimin...

Urimi i Zëvendës Drejtorit Aleksandra Bakrevska Dodovska me rastin e 29 Marsit - Ditës së Agjencisë së Zbulimit

Shkup - 29 mars 2022

Të nderuar kolegë dhe kolege,
Të nderuar profesionistë të dalluar aktualë dhe të pensionuar,
Sot festojmë 27 vite ...

Presidenti Pendarovski në vizitë pune tek Agjencia e Zbulimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Shkup - 29 mars 2022

Presidenti Stevo Pendarovski sot realizoi një vizitë pune tek Agjencia e Zbulimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut ....

U nënshkrua Memorandumi për bashkëpunim në luftën kundër radikalizmit përmes internetit

Shkup - 29 mars 2022

Zëvendës - drejtoresha e Agjencisë së Zbulimit, Aleksanda Bakrevska – Dodovska ....

Vizitë e Komisionit për Mbikëqyrjen e Punës së ASK-së dhe AZ-së

Shkup - 08 shkurt 2022

Më datë 08.02.2022, Komisioni për Mbikëqyrjen e Punës së ASK-së dhe AZ-së ka bërë një vizitë mbikëqyrëse në ambientet e Agjencisë së Zbulimit,...

Vizitë e studentëve të AUE-FON në kuadër të projektit Ditë në AZ

Shkup - 20 dhjetor 2021

Studentë të Fakultetit për Detektivë dhe Siguri në AUE-FON, e vizituan Agjencinë e Zbulimit (AZ) në kuadër të projektit Dita në AZ...

Aleksandra Bakrevska-Dodovska për emisionin “360 gradë” në temë për barazinë gjinore në Agjencinë e Zbulimit

Shkup - 25 tetor 2021

Zëvendësdrejtoresha e Agjencisë për Zbulim, Aleksandra Bakrevska-Dodovska, në një rrëfim në kuadër të emisionit “360 gradë”, ...

Pjesëmarrja e zëvendësdrejtoreshës së Agjencisë së Zbulimit në hapjen e lojërave sindikaliste dhe në takimet e përfaqësuesve të Sindikatës së Policisë së Maqedonisë

Ohër – 12 shtator 2021

Aleksandra Bakrevska Dodovska, zëvendësdrejtoresha e Agjencisë së Zbulimit, sot mori pjesë në hapjen e lojërave sindikale të 14-ta me radhë dhe në takimet e organizuara ...

Drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu dekorohet me pllaketë për bashkëpunim të suksesshëm me Agjencinë e Sigurisë Kombëtare

Shkup – 1 shtator 2021

Në kuadër të ceremonisë solemne të kremtimit të Ditës së Agjencisë së Sigurisë Kombëtare më 1 shtator...

Drejtori i Agjencisë së Zbulimit në festën e 20-vjetorit të themelimit të EBR-së

Shkup – 23 gusht 2021

Drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu, sot mori pjesë në ceremoninë solemne...

Delegacioni i Agjencisë së Zbulimit pjesëmarrës në nderimet e festës së Ilindenit në Krushevë

Krushevë- 2 gusht 2021

Delegacioni i Agjencisë së Zbulimit, i udhëhequr nga zëvendësdrejtoresha Aleksandra Bakrevska Dodovska...

Erolld Musliu për Dojçe Vele: Konstelacionet në Ballkanin Perëndimor nuk mund të zgjidhen nga NON-PAPER-at

Shkup - 28 maj 2021

Shfaqja e dokumenteve të tilla jozyrtare është një paralajmërim i zvarritjes së dialogun zyrtar Beograd-Prishtinë dhe të bisedimeve për çështjet e hapura në rajon, thotë drejtori i Agjencisë së Zbulimit...

Njoftim

Shkup - 10 maj 2021

Sot, më 10 maj të vitit 2021, Komisioni për Mbikëqyrjen e Punës së ASK-së dhe AZ-së, bëri një vizitë mbikëqyrëse në mjediset e Agjencisë së Zbulimit...

Drejtori i AZ dekorohet me pllaketë nga Ministria e Punëve të Brendshme

Shkup, 7 maj 2021

Me rastin e shënimit të 7 majit – Ditës së Policisë së Maqedonisë, drejtori i Agjencisë, Erolld Musliu...

Urimi i Drejtorit Erolld Musliu me rastin e 29 Marsit - Ditës së Agjencisë së Zbulimit

Shkup - 29 mars 2021

Të nderuar kolegë, Më lejoni t'jua uroj 29 Marsin - Ditën e Agjencisë së Zbulimit, në të cilën ne festojmë 26 vjet të ekzistencës së saj. Është nder dhe privilegj të jesh anëtar i një institucioni të tillë,...

Musliu: Dhe Maqedonia e Veriut është cak i kovid diplomacisë

Shkup - 22 mars 2021

Përmes lajmeve dhe propagandës së rreme dhe duke përdorur gjendjen me vaksinat në luftën kundër virusit korona, vendet e mëdha bëjnë presion mbi ...

Debat me organizatat e shoqërisë civile

Shkup - 18 shkurt 2021

Zëvendësdrejtori i Agjencisë së Zbulimit, Aleksandra Bakrevska Dodovska, sot në Qendrën për Strategji Evropiane "Eurothink", mori pjesë në sesionin edukativ-debatues #EUROTALK...

U nënshkrua memorandum për bashkëpunim me ASK-në

Shkup - 10 shkurt 2021

Drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu, sot, në mjediset e Agjencisë së Zbulimit, nënshkroi Memorandum Bashkëpunimi me drejtorin e Agjencisë për Siguri Kombëtare, Dr. Viktor Dimovski...

Intervistë e Erolld Musliut për MKD.MK

Shkup - 02.12.2020

EROLLD MUSLIU: BULLGARIA NUK ËSHTË ÇËSHTJE E SIGURISË SË SHTETIT. Rolin e bashkësive fetare islame më tepër e shoh nga aspekti i parandalimit dhe kundërshtimit të radikalizimit, i cili duhet të realizohet në bashkëpunim me institucionet e tjera...

Takim me përfaqësuesit e sindikatës së policisë së Maqedonisë së Veriut

Shkup - 17.09.2020

Drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu sot (17.09.2020) u takua me përfaqësuesit e Sindikatës së Policisë së Maqedonisë së Veriut i kryesuar nga kryetari, Dr. Marjan Kicev dhe sekretari i përgjithshëm, Kiro Trajkovski...

Njoftim

Shkup - 09.09.2020

Më 09.09.2020, Komandanti i Misionit të KFOR-it, Gjeneral Major Michele Risi, i shoqërurar nga bashkëpunëtorët e tij, bëri një vizitë zyrtare në Agjencinë e Zbulimit (AZ) të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ky është takimi i parë i Komandantit të KFOR-it me Drejtorin e Agjencisë së Zbulimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Intervistë e Erolld Musliut për Radio Europa e lirë

Shkup – 01 korrik 2020

MUSLIU: ME VRASJEN E RIZAJT DHE NDRECAJT NUK U ZHDUKËN TË GJITHA SEKRETET RRETH NGJARJEVE NË KUMANOVË...